top of page

Povestea noastra

Cum a început totul

În 1991, inventatorul Jarmo Sjöholm a dezvoltat în Finlanda sistemul de acoperire/inchidere balcon și terasă COVER fără grinzi verticale. A fost primul sistem din lume care a reușit să alunece peste unghiuri cu grade diferite, iar sistemul de geamuri COVER a fost brevetat la nivel mondial.

Sistemul original COVER a rezistat testului timpului și este unul dintre cele mai de înaltă calitate sisteme de geamuri din lume. Acesta este modul în care CoverGlobal Ltd a devenit un finlandez popular la nivel internațional.

Și așa s-a împlinit visul unui tânăr.

COVER este un angajator semnificativ în regiunile sale. Angajații COVER și companiile client sunt ca o familie numeroasă.

„Împreună continuăm pe drumul stabilit de Jarmo către o lume mai transparentă și noi victorii.”

Cum va continua

De-a lungul anilor, un grup de produse din sticlă și aluminiu au rasărit în jurul sistemului original COVER. Aceste produse se susțin reciproc și creează un mediu armonios. Acestea oferă soluții de produse pentru multe utilizări, împreună sau singure.

Astăzi, fiabilitatea, viteza, eficiența, utilitatea, o mentalitate orientată spre soluție și calitatea sunt lucrurile pe care clienții le apreciază cel mai mult. În ultimii ani, CoverGlobal Ltd sa concentrat pe dezvoltarea acestor domenii, de exemplu, prin investiții în dezvoltarea produselor, sisteme IT și un nou personal bine instruit și motivat. Folosind aceste ingrediente, suntem capabili să satisfacem nevoile clienților noștri și să creăm o experiență pozitivă a clientului.

Personalul nostru bine instruit, va ajuta și sprijini clienții  în toate fazele proiectului pentru a atinge și chiar a depăși obiectivele stabilite.

Suntem mândri că am reușit să livrăm tehnologia noastră finlandeză dezvoltată clienților din Finlanda și din străinătate către aproape 30 de țări în ultimele decenii.

Ne bucurăm de fiecare client nou și de fiecare comandă nouă. Ne angajăm să colaborăm pe termen lung cu clienții noștri 

Noi suntem ...

PARTENERUL TAU

Echipa COVER

bgImage

Livrare si instalare 

in toata tara

Pentru comenzi

0728473293

bottom of page